Jandarmii au incercat sa retina, duminica seara, in timpul unui protest in Piata Revolutiei, doua fete care au scris „Politia ucide” si „Demisia” pe sediul MAI. Ei au fost insa obervati de ceilalti protestatari, starnind o furia multimii.
„Acum, in Piata Revolutiei, jandarmii sunt alergati de protestatari. Femei in varsta, mame cu copii in brate striga dupa ei ‘Hotilor! Criminalilor!’.
Jandarmii au identificat fetele care au scris ‘Politia ucide’ pe zidul Ministerului de Interne si au vrut sa le scoata discret din multime chiar cand lumea o lua spre casa. Ca sa treaca neobservati, le-au dus spre Ministerul Sanatatii. Doar ca s-a aflat. Si micul protest pasnic a sarit in aer.
Cand au vazut ce iese, au plecat jandarmii. Nu pare sa fi avut nimeni de suferit”, a relatat jurnalista Anca Simina pe Facebook.

<
Peste 100 de persoane au participat, duminica seara, la un protest organizat in fata Ministerului de Interne, dupa crimele de la Caracal. Protestatarii au scris cu spray negru pe sediul MAI „Politia ucide” si „Demisia”.

Protestatarii scandeaza „Politia ucide” sau „Politia este complice in afacerile cu trafic de fiinte umane”.
Protestul a fost anuntat pe retelele sociale si a inceput la ora 19.00, in Piata Revolutiei, in fata Ministerului de Interne, sub titlul „Cade una, cadem toate!”.
Sursa: Aktual24.ro

Transparenta face diferenta