Acasă Timp liber Pokemonii au luat cu asalt Bucurestiul! Vezi locurile unde se gasesc cei...

Pokemonii au luat cu asalt Bucurestiul! Vezi locurile unde se gasesc cei mai multi Pokemoni si cand are loc PRIMA MARE INTALNIRE!

755
Pokemon Go, jocul care te scoate din casă şi te pune să porneşti la vânătoare de pokemoni virtuali cu ajutorul unei hărţi care îţi foloseşte datele GPS, pare să aibă succes şi printre români. După modelul americanilor care mers în Central Park din New York şu au început să alerge disperați pentru a prinde mai mulți pokemoni, românii pasionați de acest joc şi-au dat întâlnire în Parcul Herăstrău. 
Fanii Pokemon Go își dau întâlnire la ora 23, vineri seara, în Parcul Herăstrău. ”Cel mai mare grup Pokemon Go din România organizează în această vineri un traseu de hunting pokemoni, însoțit de lure-uri în locurile cheie din București! Evenimentul va avea loc vineri, 22 iulie, pe traseul Parcul Herăstrau- Arcul de Triumf – Șos. Kisselef – Parcul Kisselef – Piața Victoriei – Piața Română.

„Vă așteptăm cu lure cu mare să găsim acei pokemoni rari pe care îi dorim, să socializăm, să luăm o gură de aer și să vânăm cu succes. Punct de întâlnire: statuia Charles de Gaulle, Herăstrău”, anunță organizatorii reuniunii.

Sute de români au anunțat că vor veni la vânătoarea de Pokemoni de vineri seară.
Ideea jocului Pokemon Go este să prinzi cât mai mulţi „monstruleţi de buzunar” (pentru că asta înseamnă în traducere “pokemon”). Aplicaţia îţi foloseşte datele tale de GPS şi te localizează pe harta Google a oraşului. Ca să prinzi pokemonii trebuie să te mişti cu aplicaţia deschisă care îţi arată harta oraşului pe care apare din când în când un pokemon. Când ai localizat pokemonul trebuie să te îndrepţi în direcţia lui ca să îl poţi prinde. Asta dacă nu cumva ajunge cineva înaintea ta. Pentru fiecare pokemon prins primeşti puncte.
Dacă vedeţi pe cineva că umblă prin oraş ca un lunatic cu smartphone-ul în mână nu vă panicaţi. Să nu sunaţi la 112 nici dacă vedeţi pe cineva cu ochii în smpartphone şi umblă pe mijlocul străzii, printre maşini, dacă pătrunde în cine ştie ce curte a vreunei instituţii unde accesul este interzis sau dacă vă treziţi că intră un necunoscut în biroul vostru. Omul nu e nici somnambul, nici nu a scăpat de la balamuc, doar se joacă Pokemon Go.
Jocul ”Pokemon GO” a creat isterie în întreaga lume, mii de oameni încercând să prindă toți ”Pokemonii”, mergând pe stradă cu smartphone-ul în mână. Cea mai mare provocare este prinderea ”Pokemonilor” rari.

<