Politica

PNL Bucuresti si-a ales liderii pentru urmatorii ani!

Comitetul de Coordonare al Municipiului București reunit sâmbătă, 8 aprilie a.c., a ales noua conducere a filialei PNL București, eveniment la care au fost convocați 727 de delegați.

Au fost aleși în funcțiile de conducere candidații care au întrunit majoritatea voturilor valabil exprimate, astfel:

Cristian Bușoi – președinte PNL București;

Loading...

Marius Vintilă – prim-vicepreședinte PNL București;

Dan Cristian Popescu – prim-vicepreședinte PNL București;

Ciprian Ciucu – vicepreședinte PNL București;

Mirela Zivari – vicepreședinte PNL București;

Hazem Kansou – secretar general PNL București

Reuniunea Comitetul de Coordonare al Municipiului București survine alegerilor organizate la nivelul filialelor de sector, unde au fost validați noii președinți ai acestora: PNL Sector 1 – Victor Picu, PNL Sector 2 – Anca Boagiu, PNL sector 3 – Florin Alexe, PNL Sector 4 – Răzvan Sava, PNL sector 5 – Cristian Olteanu, PNL sector 6 – Cornel Pieptea.

Cu aceasta ocazie Cristian Buşoi a declarat că niciun lider liberal nu-şi pune problema ca, la alegerile prezidenţiale din 2019, să nu existe un parteneriat PNL – Iohannis, dar că partidul va trebui reconstruit până atunci.

”E o chestiune unanimă, nu există niciun lider al PNL, oricât de apropiat sau mai puţin apropiat ar fi fost în trecut de preşedinte, să-şi pună problema că nu ar fi un parteneriat pentru 2019, dar va fi decizia domnului preşedinte la acel moment. Până în 2019, trebuie să reconstruim partidul în acest an, trebuie în 2018 să muncim pentru a recâştiga electoratul pe care l-am pierdut, trebuie să trecem prin testul alegerilor parlamentare, care este un test foarte dificil pentru PNL şi apoi, sigur, să luptăm pentru alegerile prezidenţiale, pentru că nu putem admite ca România să fie condusă în totalitate de PSD”, a declarat Cristian Buşoi.

Loading...
Click pentru a comenta

Lasa un Raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Spre TOP