Acasă Stirile Zilei Plecari SURPRIZA la Steaua! O mare vedeta a spus ADIO!

Plecari SURPRIZA la Steaua! O mare vedeta a spus ADIO!

518

Gigi Becali a anunțat încă 3 plecări de la Steaua. Printre ele, surpriza Kharja! De asemenea, patronul Stelei a dezvăluit și câți jucători vrea să aducă și spune că Hagi ar putea pleca la Rubin Kazan alături de Gică Popescu. 
„Pe lângă Iancu, Pârvulescu, Râpă și Marica, de la Steaua pleacă și Breeveld, Gebhart și Kharja. Întrerupem contractele, am terminat cu ei!”, a zis Becali la TV Sport.ro.
Despre primele 6 plecări se știa, marocanul Kharja este surpriza de pe lista lui Becali. Fost jucător de top în Serie A (Roma, Inter, Fiorentina etc), marocanul de 34 de ani a jucat puțin, fiind mai mereu accidentat.
Becali a continuat să explice mișcările de trupe: „Nu mai accept jucători pe care să-i antrenăm degeaba. N-ai valoare, nu stai la Steaua. Tade și Alcenat nu vor să plece. Probabil, nici Bawab. Dar el e un băiat de bun simț și cred că va înțelege”
Despre eventuale veniri? „Nu mă grăbesc. Mă întâlnesc cu MM, vorbesc și cu Reghe la telefon. Vorbim zilnic, ca și cum ar fi campionat. Ne-am obișnuit să vorbim. Discutăm anumite strategii, vorbim ipoteze. Cum ar fi dacă, ce-ar fi dacă.
Nouă ne mai trebuie un atacant și un mijlocaș central. Ăștia vor veni sigur. În rest pot să mai vină 3, 5, 6 sau nici un jucător.
Eu deja știu jucătorii care vin. Și cu Răzvan Marin trebuie să mai discut cu Gică. Dacă el nu vrea să mi-l dea împrumut, îl cumpăr și gata.
Gică a zis că vine din vacanță și vorbim. Ne vom vedea. Depinde și de el dacă pleacă sau rămâne la Viitorul. Eu am înțeles că Hagi merge cu Gică Popescu la Rubin Kazan. Probabil că dacă pleacă vinde, altfel nu vinde nimic”, a zis Gigi Becali la televiziunea sportro.

<