Plan de rapire a Elenei Basescu pus la cale in Penitenciarul Rahova!

Traian Băsescu a dezvăluit recent, în timpul unei emisiuni TV, că a trăit o periodă tensionată, când a primit informaţii credibile privind tentative de asasinare venite din partea unor „grupări mafiote” şi că a existat chiar şi o intenţie de răpire a uneia din fiicele sale de către un interlop. Practic, fostul președinte a confirmat informaţiile prezentate în 2005 de către fostul şef SRI Radu Timofte. 
În 2006, presa relata pe larg despre cazul unui deținut de la Penitenciarul Rahova, coleg de celulă cu sirianul Omar Hayssam, condamnat pentru terorism în dosarul jurnaliștilor răpiți din Irak, care susținea că Omar pregătește o nouă răpire, cea a Elenei Băsescu, scrie știrile Kanal D.
Acesta a fost adus în instanță, cu cagulă pe cap și cu un nume fals, „Tudor Viorel”. Potrivit presei vremii care-l cita pe martorul protejat, un cetățean arab, doctorul Mohamad Yassin, ar fi trebuit să se ocupe de ”răpirea” Elenei și tot el să trimită la Palatul Cotroceni o casetă video cu o înregistrare în care Eba să ceară eliberarea din arest a lui Omar Hayssam.
Instanța a cerut dovezi suplimentare, însă „Tudor Viorel” nu a reușit să le aducă. La rândul ei, Elena Băsescu a declarat că nu a avut vreo bănuiala că ar fi în pericol, deși SPP îi asigura permanent pază.

<