Asociaţia pentru protecţia animalelor Kola Kariola avertizează că 750 de câini aflaţi într-un adăpost al primăriei sectorului 1 riscă să devină victime colaterale în scandalul dintre primarul Clotilde Armand şi firma de salubritate Romprest.

<

În acest moment, personalul care îngrijeşte animalele aparţine Romprest, iar o eventuală reziliere a contractului ar duce la desfiinţarea adăpostului, susţin cei de la Kola Kariola. Reprezentanţii asociaţiei spun că au încercat să discute cu Clotilde Armand despre acest subiect, însă au fost ignoraţi.

„Războaiele dvs politice vor duce la pierderi de vieţi. Anularea contractului cu Romprest pune în pericol viaţa a 750 de câini din adăpostul Odăi, care este în custodia primăriei pe care o conduceţi. Sau nu aţi avut în vedere acest aspect? Personalul care îngrijeşte aceşti câini, hrană, apă, curăţenie, este personal angajat Romprest. Câinii ăia şi aşa au condiţii vai mama lor, dar măcar cineva zilnic le făcea curat, le punea hrană şi apă curata. Nu o sa mai aibă cine.
Vă veţi duce dvs personal să faceţi asta? Cum aţi strâns şi gunoaiele din sector 1?”, se arată într-un mesaj postat pe Facebook de asociaţia Kola Kariola.