Un numar de 237 de senatori si deputati au semnat motiunea de cenzura, fiind necesare 233 de voturi pentru demiterea Guvernului, au relatat surse din opozitie.
La Senat au semnat pentru moțiunea de cenzură PNL, USR, PMP, UDMR și Pro România, un independent și 6 senatori ex-ALDE, zic surse din opozitie. La Camera Deputaților au semnat pentru demiterea Guvernului PNL, USR, PMP, UDMR, Pro Romania, doi neafiliati, 10 deputați ex-ALDE și 9 deputați ai minorităților.
Textul moțiunii de cenzură a adunat la această oră, zic sursele citate, 175 de semnături de la deputați și 62 de semnături de la senatori. În total, moțiunea de cenzură are 237 de semnături. Pentru adoptarea moțiunii de cenzură și demiterea Guvernului este nevoie de 233 de voturi.
IMPORTANT de menționat este că PSD nu stă degeaba și se vorbește în Parlament că meciul nu este deloc jucat pentru că ar putea să apară absențe pe motiv de „boală” în tabăra Pro România, ex-ALDE, minorități și chiar PNL. Moțiunea de cenzură va fi depusă cel mai târziu lunea viitoare în Parlament.

<
Transparenta face diferenta