Acasă Opinii Oreste ridica batista de pe tambal! „Toate ticăloșiile, mizeriile, coruptia și incompetenta...

Oreste ridica batista de pe tambal! „Toate ticăloșiile, mizeriile, coruptia și incompetenta voastră nu sunt doar câteva motive suficiente?”

2515

După ce a promis că desființează pensiile speciale, ca desfiinteaza SIIJ sau ca va elimina toti coruptii din functiile publice, pentru ca apoi sa aplaude razand venirea la guvernare a PSD-urlui, acum Rares Bogdan vine si se plange de extremistii care pun stapanire pe Romania. Jurnalistul Oreste Teodorescu nu mai da doi bani pe lamentarile publice ale lui Rares Bogdan si taxeaza dur fatarnicia de care da dovada fostul moderator.

”Citesc cu indignare editorialul celui mai mare mincinos din PNL, care deplânge ca România a intrat pe mâinile extremiștilor și populiștilor… pai, din vina cui? Adică toate ticăloșiile, mizeriile, coruptia și incompetenta voastră nu sunt doar câteva motive suficiente, ca un număr din ce in ce mai mare de cetățeni sa se revolte și sa caute o reprezentare politica in alta parte? Nu va mai ascundeți după deget, derbedeilor! Voi sunteți singurii vinovați pentru situația actuala! Ați înșelat speranțele milioanelor de romani care V-au votat tocmai ca țara sa rămână pe cărarea democrației occidentale, însă prestația voastră, fără nici măcar o singura excepție, este atât de găunoasă, încât nu aveți cum sa scăpați de culpa morala! Ați devenit doar o alta ciuma!”, a scris Oreste Teodorescu pe pagina personala de facebook.

<