Oreste: Ciprian Ciucu este singurul cu care nu-mi este rusine… Este cel mai putin populist si politruc dintre alesii locali ai PNL

260

Desi nu s-ar putea spune ca mai poate credita vreun politician dupa recentele experiente care l-au dezamagit profund, Oreste Teodorescu a declarat la podcastul Bucurestiul ca Ciprian Ciucu face exceptie. Oreste spune ca Ciucu nu i-a inselat asteptarile si il va credita in continuare pana la sfarsitul mandatului.

Oreste Teodorescu:

Ciprian Ciucu este si singurul primar cu care nu imi este rusine ca m-am afisat in campania precedenta. A mostenit o situatie nu foarte complicata in Sectorul 6, dar nici foarte usoara, ceea ce am remarcat la Ciucu si mi-a placut la el este o anumita seriozitate si o anumita consecventa fata de ceea ce le-a propus locuitorilor din Sectorul 6. Este poate cel mai metodic si cel mai putin politruc si populist dintre alesii locali ai PNL ului. Tacut si el, destul de introvertit, acolo in bula lui din Sectorul 6, dar se vede ca a demarat sau ca incearca sa porneasca niste mari proiecte in sector. Cred ca este singurul caruia ii voi da sanse, adica il voi cautiunea pana in 2024 sa poata livra. Nu? Ca sa folosim mizeria asta de termen sa poata livra cetatenilor din Sectorul 6 un inceput de mai bine.

<