Acasă Sanatate O tanara a lasat medicii din Bucuresti cu gura cascata: Le-a cerut...

O tanara a lasat medicii din Bucuresti cu gura cascata: Le-a cerut sa-i scoata vaccinul din corp!

296

Medicii de la Spitalul Sfântul Pantelimon din Capitală au avut parte de o situaţie nemaiîntâlnită până acum. O persoană tânără s-a prezentat la camera de gardă şi a cerut să-i fie scos vaccinul anti-covid din corp.

Fiorella Mitoiu, purtătorul de cuvânt al Spitalului Sfântul Pantelimon, a povestit totul într-o intervenţie telefonică la România Tv.

„Noi am fost cei care au tras lozul castigator in aceasta situatie. Este vorba despre o persoană tanara, de la care ar trebui sa avem anumite pretentii legate de o cultura, de un grad de civilizatie şi educaţie.  A venit la camera de garda afirmand ca a fost convinsa de familie sa se vaccineze, dar nu mai doreste vaccinul si ca vrea sa-i fie scos din corp. Daca a ajuns la concluzia ca acest vaccin este de fapt un cip si ca este un lucru fizic ce poate fi scos pur si simplu, degeaba ne-am straduit să-i explicam. Aparent a inteles situatia, dar cred ca nu a plecat foarte convinsa”, a povestit purtătorul de cuvânt al Spitalului Sfântul Pantelimon la România Tv.

Acesta nu este singurul caz ciudat legat de vaccinul împotriva coronavirusului cu care medicii de la Spitalul Sfântul Pantelimon s-au confruntat.

„În timpul valului anterior am avut o persoană de aproape 80 de ani care ne-a spus ca nu s-a vaccinat pentru ca a auzit că acest vaccin dă sterilitate, dânsa având 80 de ani. La asemenea explicatii ramai mut. Din pacate, astfel de motive hilare le-am auzit din partea persoanelor tinere. Este trist ceea ce se intampla”, a mai spus Fiorella Mitoiu.

<