Acasă Bucuresti O sosea supraaglomerata din Bucuresti va fi largita de la doua la...

O sosea supraaglomerata din Bucuresti va fi largita de la doua la patru benzi. Investitie de aproape 9 milioane

Transparenta face diferenta

Consilierii locali din Sectorul 4 au adoptat un proiect de lărgire a unei importante străzi din București. Proiectul valorează 8,7 milioane de lei. 

Strada Luică va fi cea supralărgită, cu câte o bandă pe sensul de mers. În prezent, are doar o bandă pe sens și în intervalele de flux, este supraaglomerată.

<

”În acest moment este o bandă pe fiecare sens şi dorim să o aducem la două benzi de circulaţie pe fiecare sens, (…) pentru că e un nod foarte important de circulaţie al sectorului 4, este zonă de tranzit dintre sectorul 4, sectorul 5 şi ieşirea din Bucureşti spre Giurgiu şi spre vamă, spre Ruse”, a declarat viceprimarul sectorului 4, joi, după şedinţa Consiliului Local, referitor la proiectul de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici aferenţi obiectivului de investiţii supralărgire strada Luică (şos. Giurgiului până la bd. Constantin Brâncoveanu).

El a precizat că valoarea totală a investiţiei, conform studiului de fezabilitate, este de 8.713.345 de lei cu TVA. Dan Bogdan Delegeanu a menţionat că banii vin din partea CL.

”Ne dorim să începem în acest an. E o investiţie care nu se poate face într-un singur an, este o lucrare destul de amplă”, a arătat viceprimarul, susţinând că va fi realizată cel mai devreme la sfârşitul anului viitor, însă dacă se reuşeşte mai repede va fi cu atât mai bine.