Două persoane au fost rănite după ce un autoturism care se deplasa pe Calea Văcăreşti din direcţia Piaţa Sudului spre pod Mihai Bravu a pătruns pe trotuar în zona unei staţii RATB, se pare din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de drum, apoi s-a răsturnat, informează Brigada Rutieră, conform agerpres.ro
Din accident a rezultat rănirea gravă a unui bărbat care a fost transportat la Spitalul „Bagdasar-Arseni” şi rănirea uşoară a unei femei care a fost transportată la Sf. Ioan. În autoturism se aflau 2 persoane care nu au suferit vătămări. În continuare se fac cercetări.

Dintre cele şase persoane, una este în stare critică, în comă. iar altă în stare gravă. Celelalte persoane au suferit răni uşoare, întrucât au reuşit să se ferească de maşina care se îndrepta către ei. Inclusiv tânăra care conducea maşina a avut nevoie de îngrijiri medicale.
După ce a intrat pe trotuar, mașina s-a izbit de un copac. Dintre cele şase persoane, una este în stare critică, iar altă în stare gravă. Celelalte persoane au suferit răni uşoare, întrucât au reuşit să se ferească de maşina care se îndrepta către ei.
Chiar dacă în zonă, pe Calea Văcăreşti, sunt două benzi de ciruclaţie, şoferiţa a preferat să circule pe linea de tramvai.
În acest moment poliţiştii nu au o explicaţie despre modul în care maşina a ajuns să lovească în plin acele persoane.

<
Transparenta face diferenta