Limuzina de lux a milionarului Vasile Turcu, care s-a sinucis acum câteva săptămțni, a ajuns pe mâna unui cunoscut cămătar din neamul Duduienilor, scrie CanCan.
Apropiaţii fostului acţionar de la Dinamo vorbesc că milionarul a lăsat pe biletul prin care îşi cerea scuze familiei pentru sinucidere şi cuantumul datoriilor, dar şi persoanele către care era dator.
Turcu era dator la oameni importanţi din fotbal, dar şi la interlopi, câteva milioane de euro, iar o parte din împrumuturi aveau şi dobânzi. Doar Cristi Borcea i-ar fi dat bani doar din bunătatea inimii, în timp ce Giovani Becali şi un cămătar din neamul Duduienilor îi percepeau sume diferite peste valoarea împrumuturilor. Numai familia ştie exact ce datorii au ”moştenit” de la Vasile Turcu, şi au început deja să le achite, scrie tablodul.

Bentley-ul lui Turcu a ajuns acum la unul din liderii clanului Duduianu, ”Sefor”.Impreună cu fraţii săi, ”Denom”, ”Istrinom” şi ”Prinţul” ei sunt binecunoscuţi şi temuţi în lumea interlopă a Capitalei.

<