O motocicletă a intrat, miercuri seara, într-o turmă de capre, pe un drum judeţean din Constanţa, iar în urma accidentului pasagerul, un adolescent de 17 ani a murit, iar conducătorul, un tânăr de 22 de ani, fără permis de conducere, a fost rănit uşor.

<

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, miercuri seara a avut loc un accident mortal pe DJ 393, între localităţile Dulceşti şi Pecineaga.  

Conducătorul unei motociclete a intrat într-o turmă de capre aflată pe carosabil, iar în urma accidentului pasagerul aflat pe motocicletă a murit. Conducătorul motocicletei acuză dureri de spate, dar este conştient şi stabil. Adolescentul care a decedat avea 17 ani, iar conducătorul motocicletei – 22 de ani, ambii fiind din Pecineaga.   

În urma cercetărilor s-a stabilit faptul că şoferul motocicletei nu posedă permis de conducere pentru această categorie de vehicule. Poliţiştii continuă cercetările pentru a lămuri toate împrejurările în care a avut loc evenimentul rutier.

Transparenta face diferenta