Intra in contact cu noi

Bucuresti

O mare companie internationala face angajari la Bucuresti! Vezi ce ofera!

Publicat cu

pe

Noul director al SAP Romania, Cristian Popescu, a anuntat ca subsidiara locala a grupului german dezvoltator de solutii software de business isi va mari echipa cu circa 100 de persoane, pana la finele anului. In prezent, SAP are 400 de angajati in Romania.

„Planul nostru este sa terminam anul 2016 cu 500 de angajati. Vom face recrutari in Bucuresti, Cluj si Timisoara. Concurenta pe piata muncii este crunta. (…) Cunoasterea mai multor limbi straine este o necesitate indiferent de pozitia pe care o ai, pentru ca atunci cand vrei sa ajuti clienti din mai multe tari trebuie sa ai si aceasta capacitate. Acum, ca tinerii aleg sa studieze limbile straine, mai degraba decat tehnologia, arata ca acest domeniu al tehnologiei a ajuns la un grad de accesibilitate mai mare. Nu mai ai nevoie de 4 ani de liceu si 5 de facultate ca sa intri in acest domeniu, iar acest lucru demonstreaza cat de mult s-a schimbat tehnologia si cat de accesibila a devenit. Dar, cred ca inca mai avem multe de facut, legat de sistemul educational ar trebui adaptat mai bine, ar trebui sa fie mai proactiv”, explica Cristian Popescu, Managing Director al SAP Romania, citat de Hotnews.ro.

SAP Romania a inregistrat, in anul 2015, o cifra de afaceri de 40 de milioane euro si un profit de 11 milioane euro. Si pentru 2016, compania vizeaza o crestere a afacerilor, pe baza accentuarii nevoii clientilor de a se adapta noilor modele de business impuse de tehnologiile digitale.
Pe plan local, SAP are birouri in Bucuresti, Timisoara si Cluj, cu o echipa de 400 de angajati,care ofera servicii de consultanta si de implementare a proiectelor bazate pe solutii SAP pentru clientii din Europa, Orientul Mijlociu si Africa (EMEA).
„La sfarsitul primului trimestru, rata de retentie a angajatilor era de 92,6%, la acelasi nivel ca in aceeasi perioada a anului trecut, la nivelul intregului grup”, arata reprezentantii companiei.
Cristian Popescu se alatura echipei de management a SAP dupa ce, in ultimii 2 ani, a ocupat pozitia de Country Sales Director in cadrul Fujitsu Romania. Anterior, el a facut parte din echipa Cisco, ocupand diverse functii si devenind, in 2010, Directorul General al companiei. Este absolvent al Universitatii Politehnice din Bucuresti – Facultatea de Inginerie Electrica – si detine o serie de certificari postuniversitare din partea Institutului de Administrare a Afacerilor (ASEBUSS) si din partea IMD Business School, din Elvetia.
Veniturile la nivel de grup ale SAP au fost de 9,96 miliarde de euro in prima jumatate a acestui an, in crestere cu 7%, fata de aceeasi perioada a anului trecut. Profitul operational al grupului s-a situat la 2,62 miliarde de euro, in crestere cu 8%.

Reclama

Bucuresti

Zeci de masini distruse in Bucuresti dupa prima zapada mai serioasa din aceasta iarna

Publicat cu

pe

ISU Bucureşti-Ilfov a avut, în noaptea de vineri spre sâmbătă, 59 de intervenţii ca urmare a fenomenelor meteo periculoase.

Dintre intervențiile din timpul avertizării cod galben de vreme rea, 51 au fost în București și opt în Ilfov. Au fost îndepărtați 49 de copaci, patru elememte de construcție, patru stâlpi, un panou publicitar căzut. De asemenea, o curte a fost inundată.

Totodată, în perioada din cauza fenomenelor meteo, au fost avariate 38 de autoturisme.

Reclama
Continua sa citesti

Bucuresti

Cod galben de ninsoare și viscol în București și 25 de județe din țară

Publicat cu

pe

Zone din 25 de judeţe şi Municipiul Bucureşti sunt vizate, până sâmbătă seara, de o avertizare Cod galben de ninsoare, viscol şi intensificări ale vântului, informează Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM).

Potrivit meteorologilor, în intervalul 27 ianuarie, ora 10:00 – 28 ianuarie, ora 22:00, în Dobrogea, Muntenia, Carpaţii Meridionali şi local în sudul Moldovei şi în Carpaţii Orientali vor fi precipitaţii însemnate cantitativ şi se vor acumula în general între 25 şi 40 litri/mp.

Judeţele care se vor afla sub incidenţa Codului galben de vreme rea sunt: Tulcea, Constanţa, Galaţi, Brăila, Ialomiţa, Călăraşi, Neamţ, Bacău, Vrancea, Buzău, Prahova, Dâmboviţa, Argeş, Covasna, Braşov, Sibiu, Alba, Hunedoara, Caraş-Severin, Mehedinţi, Gorj, Dolj, Vâlcea, Giurgiu, Ilfov şi Municipiul Bucureşti.

Reclama

În zonele joase de relief din Muntenia şi Moldova, la început vor fi precipitaţii sub formă de ninsoare, lapoviţă şi ploaie, apoi, treptat, vor predomina ninsorile şi se va depune strat de zăpadă.

Pe parcursul zilei de vineri, în Dobrogea vor fi mai ales ploi, în transformare din noaptea de vineri spre sâmbătă în lapoviţă şi ninsoare. Totodată, în aceste zone, local şi temporar, vor fi şi intensificări ale vântului, cu viteze în general de 50-60 km/h, viscolind ninsoarea.

Prognoza de specialitate relevă faptul că, în Carpaţii Meridionali şi local în Carpaţii Orientali, va continua să ningă, să se depună strat de zăpadă consistent şi vor mai fi intervale cu viscol (rafale de peste 50-70 km/h) şi vizibilitate scăzută.

Reclama

Meteorologii avertizează că, pe alocuri, vor fi depuneri de polei în Transilvania şi Moldova.

Pentru zona Municipiului Bucureşti, în intervalul 27 ianuarie, ora 10:00 – 29 ianuarie , ora 8:00, vremea se va menţine închisă, cu precipitaţii însemnate cantitativ. Astfel, în medie, se vor acumula 20 – 25 litri/mp) şi vor fi sub formă de ploaie şi lapoviţă, când şi vântul va avea intensificări, cu rafale de până la 45 – 55 km/h.

Din noaptea de vineri spre sâmbătă vor predomina precipitaţiile sub formă de ninsoare umedă, astfel încât, până în dimineaţa zilei de duminică, stratul de zăpadă depus va avea grosimi variabile, în general de 8 – 15 cm, iar vântul va slăbi treptat în intensitate. Temperatura aerului nu va avea variaţii semnificative şi va oscila între 0 şi 2 grade Celsius.

Reclama
Continua sa citesti

Bucuresti

Vin ninsorile si la Bucuresti

Publicat cu

pe

În această noapte, în Capitală, cerul va fi noros şi trecãtor vor fi condiţii pentru fulguieli.

Vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura minimã va fi în continuare uşor mai ridicatã decât în mod normal şi va fi de -2…0 grade.

Mâine, vremea va fi predominant închisã. Nebulozitatea joasã va persista în cea mai mare parte a intervalului şi trecãtor vor fi posibile fulguieli sau burniţã.

Reclama

Vântul va sufla în general slab. Temperatura maximã va fi de 1…2 grade.

În țară, valorile termice vor fi apropiate de mediile multianuale. Cerul va fi variabil în nord-vestul şi centrul ţãrii şi mai mult noros în rest. Trecãtor şi pe arii restrânse vor fi precipitaţii slabe, sub formã de ploaie şi lapoviţã în Banat, Crişana şi pe litoral şi predominant ninsori în Moldova, Oltenia, Muntenia şi în partea continentalã a Dobrogei. Izolat se va forma polei, iar pe suprafeţe mici vor fi condiţii de ceaţã.

Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri în sudul Banatului şi pe litoral. Temperaturile maxime se vor încadra între -2 şi 6 grade. Presiunea atmosferică va scadea.

Reclama
Continua sa citesti
Reclama
Reclama

La mare cautare

%d blogeri au apreciat: