O macara s-a rasturnat in Sectorul 4 peste un barbat!

0
487

Actiualizare:
Bărbat și-a pierdut viața după ce a fost prins sub un container care a căzut după ce macaraua care îl ridica s-a răsturnat. 

<

În urmă cu câteva minute, containerul a fost ridicat. Au fost folosite perne pneumatice de mare capacitate pentru ridicarea containerului de dimensiuni mari. Bărbatul a fost extras însă, așa cum am anticipat, șansele erau reduse de supravițuire. Medicii au constatat decesul acestuia,” a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti – Ilfov, Daniel Vasile.

Daniel Vasile a precizat că accidentul s-a produs pe o proprietate privată, unde era organizare de şantier şi erau depozitate materiale de construcţii, nefiind ridicate clădiri.
Stire initiala:
Un incident grav a avut loc vineri dimineață, pe strada Drumul Binelui din Sectorul 4 al Capitalei. Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență, un bărbat a fost prins în totalitate sub un container de mari dimensiuni.
Potrivit informațiilor preliminare, macaraua care ridicase containerul s-a răsturnat. În acest moment se procedează la ridicarea containerului cu perne pneumatice, pentru a ajunge la victimă.
Acționează Detașamentul Special de Salvatori, SMURD, Descarcerare.