Primarul Sectorului 3, Robert Negoita, posteaza pe pagina oficiala de facebook mai multe imagini din gradinita ultramoderna construita recent, dar care un an de zile a stat inchisa pentru ca Inspectoratul Scolar nu a facut angajarile necesare.

<

”Câteva imagini de ieri din interiorul noii clădiri de la Grădinița 69. În final, s-a reușit deschiderea ei după un an – ați citit foarte bine- UN AN de când, deși a fost gata și predată unității școlare, a stat închisă.

Acum a fost deschisă, ceea ce este foarte bine, dar nu la capacitate maximă, fiindcă în continuare e nevoie ca Inspectoratul Școlar și Ministerul Educației să rezolve cu angajările necesare.

O spun, și nu pentru prima oară, din păcate, dar sper ca cei responsabili să găsească urgent soluții. Cererea de locuri în grădinițe și creșe este mare, iar faptul că stăm cu clădiri noi, moderne și spațioase, goale este inadmisibil.

Corpul nou de Grădinița 69 poate găzdui aproape 400 de copilași și este recepționat din decembrie 2020.”, scris Robret Negoita.