Acasă Bucuresti VIDEO – O fost jurnalista, acum candidat ALDE la Sectorul 1, surprinsa...

VIDEO – O fost jurnalista, acum candidat ALDE la Sectorul 1, surprinsa in tandreturi cu un urmarit penal!

1277

Campania electorală devine din ce în ce mai violentă și mai interesantă din punctul de vedere al sponsorilor și al banilor negri din campanie. Candidatul ALDE la Primăria Sectorului 1, Laura Chiriac, a fost surprinsă în ipostaze nu tocmai ortodoxe cu unul din oamenii cercetați de DNA în mai multe dosare pentru fraude imense la ANRP.

Cei de la CanCan prezintă imagini cu Laura Chiriac (căsătorită) și Sergiu Diacomatu (fost președinte Sector 1) după o întâlnire suspectă.
laura chiriac”În faţa procurorilor DNA, Dorin Cocoş l-a indicat pe Diacomatu ca fiind omul căruia i-a plătit 400.000 de euro, ”la pungă”, ca să-l ajute în patru dosare de la Restituirea Proprietăţilor. Mai mult, Elena Udrea l-a caracterizat (culmea, chiar într-un interviu acordat în ianuarie 2015… Laurei Chiriac!) pe Sergiu Diacomatu ca fiind un mafiot care făcea o groază de ilegalităţi la ANRP. Beneficia însă – destănuia Udrea – de protecţia mai multor figuri importante din PDL şi PMP (printre care şi Teodor Baconschi sau Cristache Rădulescu), întrucât le împărţea bani acestora. ”Nu eu l-am adus în PMP. Eu l-am găsit acolo şi cred că amândoi ne-am şocat, eu ştiind despre cine e vorba, el la rândul lui ştiind că din cauza sesizărilor pe care eu le-am făcut la partid a fost retras de la ANRP!”, îi declara Udrea jurnalistei de atunci Laura Chiriac. De altfel, la sfârşitul anului trecut, Diacomatu (cel pentru care candidata –vedetă TV îşi riscă azi căsnicia) a şi fost reţinut de DNA într-unul dintre dosarele despăgubirilor ANRP. De toate aceste lucruri, Laura Chiriac nu e străină, iar CANCAN.ro va reveni cu noi date despre asta.”, mai spun cei care au prezentat imaginile ȘOC.

content-image
cu soțul – Octavina Basoc, producător general Antena 3 și Observator (sursa foto: cancan)
content-image
cu amantul – Sergiu Diacomatu (fost președinte Sector 1), multiplu cercetat de DNA (sursa foto: cancan)

<