Acasă Bucuresti O armata de politisti a luat cu asalt ieri Targul Vitan!

O armata de politisti a luat cu asalt ieri Targul Vitan!

Transparenta face diferenta
Peste 240 de politisti au descins ieri in Targul Vitan din sectorul 4 al Capitalei, unde s-au desfasurat mai multe controale. La actiune au participat si ofiteri de politie economica, judiciara, fiind facute verificari inclusiv in cazul masinilor scoase la vanzare, pentru a se stabili daca provin din furturi.
Politia Capitalei a anuntat ca actiunea politistilor a vizat prevenirea si combaterea comertului ilegal si vor fi luate masuri legale impotriva persoanelor care fac evaziune fiscala si care comercializeaza ilicit produse alimentare si de alta natura sau provenite din contrabanda, potrivit News.ro.
La actiune au participat si reprezentanti ai Directiei Generale de Jandarmerie Bucuresti, ai Inspectoratului Teritorial de Munca, ai Directiei Sanitar-Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor, ai Serviciului de Ambulanta Bucuresti – Ilfov si ai Regiei Autonome de Transport Bucuresti.
De asemenea, pe langa ofiteri de la structurile economice, la controalele din Targul Vitan au luat parte si politisti de la Serviciul Furturi Auto, care verifica daca masinile scoase de la vanzare provind din furturi.