Acasă Politica Nicusor Dan face cu ochiul alegatorilor PNL: Haideti sa nu lasam Bucurestiul...

Nicusor Dan face cu ochiul alegatorilor PNL: Haideti sa nu lasam Bucurestiul PSD-ului!

528

Candidatul USB la Primăria Capitalei Nicuşor Dan spune că înţelege dezamăgirea susţinătorilor PNL, dar îi invită să i se alăture pentru că „nu putem lăasa” Bucureştiul „mâna PSD”.
„Înţeleg dezamăgirea pe care o simt zilele acestea cei care susţin PNL. Ştiu că mulţi dintre ei se gândesc să nu mai voteze, nu mai sunt interesaţi de această campanie şi de Primărie. Înainte să renunţaţi la votul vostru, susţinători ai PNL, vă îndemn să cunoaşteţi oferta USB”, a scris Nicușor Dan, pe Facebook.
El îi invită pe simpatizanţii PNL să consulte programul său pentru Bucureşti şi să se implice „într-o campanie curată, alături de oameni care vor aceleaşi lucruri ca voi”, mai scrie Mediafax.
„Veniţi pe pagina mea de Facebook să discutăm despre Bucureşti, să dezbatem, să ne contrazicem, să găsim soluţii împreună. Eu am nevoie de voi. Bucureştiul are nevoie de voi. Nu putem lăsa oraşul nostru pe mâna PSD. Putem salva Bucureştiul împreună. Daţi acest mesaj şi altor susţinători PNL” a mai afirmat liderul USB.

<