Acasă Bucuresti Nicusor Dan despre angajatul care a plecat cu documente din primarie: ”A...

Nicusor Dan despre angajatul care a plecat cu documente din primarie: ”A fugit pana la Primaria Sectorului 3, unde s-a angajat deja”

63

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, transmite ca angajatul Directiei Urbanism surprins pe camerele de filmat fugind cu documente s-a angajat prin transfer la Primaria Sectorului 3, condusa de Robert Negoita.

„Am aflat unde a fugit angajatul Directiei Urbanism din Primaria Capitalei surprins pe camera in data de 17 mai: a fugit pana la Primaria Sectorului 3, unde s-a angajat deja prin transfer. Doar n-ati crezut c-a fugit la Asociatia Alba ca Zapada, nu!

Asta, evident, nu-l scuteste de raspundere pentru scoaterea de documente din primarie si eventuale alte fapte, fiindca ancheta Politiei continua”, a scris edilul-sef sambata pe Facebook.

Pe 18 mai, Nicusor Dan anunta ca trimite Comisia de disciplina la Directia Urbanism si ca a sesizat si Politia, dupa ce unul dintre angajati a fugit din sediul Primariei Capitalei avand asupra sa mai multe documente.

„Am finalizat o evaluare a activitatii la Directia Urbanism din Primaria Capitalei, urmand sa fie sesizata Comisia de disciplina pentru cercetare disciplinara acolo unde este cazul. Cand informatia a ajuns ieri in directie, unul dintre angajati a fugit din sediul primariei, avand la el mai multe documente. In consecinta, Politia a fost sesizata. Nimeni sa nu mizeze pe faptul ca vom inchide ochii la ilegalitatile din trecut”, scria pe Facebook Nicusor Dan.

<