Robert Negoiță, primarul sectorului 3, a vorbit joi seara, la Digi 24, despre motivele care l-au determinat să plece din PSD. Principalul argument este, spune el, chiar Gabriela Firea, cu care a avut o relație strânsă de prietenie și de cumetrie.

<

”Pe toate aparițiile mele publice, nu am zis nimic de rău de doamna Firea, în timp ce dânsa mă cântă pe toate televiziunile. Că am trădat… cu niște minciuni foarte sfruntate. Sincer, eu admir oamenii care pot minți așa! Eu îi admir! În acest moment, principalul argument pentru care eu nu am ce căuta acolo este chiar dumneaei.

Atunci când îți dai seama că omul de lângă tine, lângă care ai stat în diferitele circumstanțe, minte cu o lejeritate dezarmantă, îți dai seama că acea persoană este un om foarte periculos. Și că ideea este să te îndepărtezi, nici într-un caz să te apropii”, a declarat Robert Negoiță.

Negoiță a mai declarat că, înainte de alegerile prezidențiale de anul trecut, a fost invitat de Gabriela Firea să i se alăture în noul partid pe care voia să-l înființeze, din cauza conflictului cu Liviu Dragnea. ”Doamna Firea se pregătea să-și facă partid, îmi spunea mie să mergem împreună pe un alt drum, pe altceva, că nu se mai poate în PSD. Era Partidul Oxigen sau Partidul Verzilor, ceva de genul acesta”, a mai spus Negoiță.

Transparenta face diferenta