Incident amuzant la Antena 3, post aflat intr-o relatie de stransa legatura cu primarul Gabriela Firea. Invitat in studio, Luis Lazarus a indraznit sa o atace pe Firea pentru sumele supraevaluate cu care sunt platite concertele organizate de Primaria Bucuresti. Prezentatoarea Maria Coman a inlemnit.
Incidentul este relatat de jurnalistul Grigore Cartianu pe pagina sa de Facebook:

<

„Soc si spaima la Antena 3! Unul dintre invitati (Luis Lazarus) n-a stiut, probabil, de smenurile dintre Gabriela Firea si Antena 3, pe banii Primariei Capitalei. El a atacat, pe neasteptate, un subiect tabu in trustul lui Voiculescu: cum sunt sifonati banii bucurestenilor prin spectacole si concerte.

Moderatoarea Maria Coman a paralizat. Dialogul a fost mortal (orele 17.32-17.33).
LAZARUS: Acum e la moda sa faci concerte. Primaria Capitalei a alocat 100 de milioane de euro pentru spectacole. S-a umplut Bucurestiul de concerte, la preturi de…
COMAN: Ma rog, nu asta e…
LAZARUS: Eu cunosc piata asta a concertelor. Va spun, concertele sunt decontate de Primaria Capitalei la preturi de 3-4 ori mai mari…
COMAN: Ma rog, nu stim ce se intampla acolo… Luam o scurta pauza de publicitate si ne intoarcem!
Si a luat publicitate. Iar cand a revenit, a schimbat subiectul. A dat-o pe migranti… Cei doi invitati nu se mai aflau in studio. Fusesera evacuati fara a apuca sa spuna ‘la revedere’!”, a scris Cartianu.
Sursa: Aktual24.ro

Transparenta face diferenta