Model nou de parcare in Sectorul 4: Prima va fi la Piata Sudului, langa Big Berceni

Lipsa locurilor de parcare este deja o problemă generalizată în Capitală. Autoritățile n-au reușit să țină pasul cu valul de înmatriculări de vehicule, așa că s-a ajuns ca anual, cel puțin patru proprietari de mașină se „bat” pe un singur loc de parcare.
Ușor-ușor însă, discrepanța uriașă între numărul de locuri de parcare disponibile și numărul de mașini pare că se reduce, cel puțin în sectorul 4, acolo unde ADP-ul va construi 18 parcări etajate, din profile metalice.
Veștile sună bine, mai ales că, potrivit lui Marian Goleac – seful ADP Sector 4, fiecare dintre aceste construcții va avea un acoperiș extrem de util – fie loc de joacă pentru copii, fie teren de sport.

„Prima astfel de parcare pe care o ridicăm pe baza unui proiect din Italia este la Piața Sudului, în zona magazinului Big Berceni. Acolo vom avea în jur de 350 de locuri. Vorbim despre un concept unic în România, fiecare parcare va avea pe acoperiș fie un loc de joacă pentru copii, fie un teren de sport. Am ales să ridicăm astfel de construcții în toate zonele aglomerate ale sectorului, astfel încât să intervenim fix acolo unde este nevoie”, a declarat Goleac pentru DC News.