Acasă Opinii Mizeria din Sectorul 1 ajunge in politica: „PSD sustine mafia gunoaielor. Este...

Mizeria din Sectorul 1 ajunge in politica: „PSD sustine mafia gunoaielor. Este mizerabil sa te impotrivesti curatarii gunoaielor de pe strazi”

53

Presedintele USRPLUS Bucuresti, Vlad Voiculescu, acuza PSD ca sustine „mafia gunoaielor”. PSD a anuntat ca va cere in instanta anularea starii de alerta sanitara din Sectorul 1.

„Intr-un comunicat de presa sforaitor, PSD ne anunta ca ataca in instanta si cere suspendarea starii de alerta din sectorul 1 al Bucurestiului.

Le convine de minune sa ramana gunoiul pe strazi si le convine de minune ca mafia sa ramana conectata la banul public, iar acum s-au gandit sa speculeze si politic situatia.

Pe scurt:

1. PSD sustine gunoaiele. Cele de pe strazi de data asta.
2. PSD sustine mafia. Mafia gunoaielor de data asta.

Nu exista solutii simple pentru criza gunoaielor din sectorul 1 dar sa pretinzi ca lucrezi in interes public impotrivindu-te curatarii gunoaielor de pe strazi este pur si simplu… mizerabil”, a transmis Vlad Voiculescu.

Partidul Social Democrat Sector 1 ataca in instanta si cere suspendarea starii de alerta declarata de catre Comitetul pentru Situatii de Urgenta al Sectorului, ‘cu complicitatea’ prefectului Capitalei, a anuntat presedintele interimar al PSD Sector 1, Florin Manole, intr-un comunicat transmis luni.

„Partidul Social Democrat Sector 1 considera ca aceasta decizie nu este intemeiata legal si reprezinta doar urmarea fireasca a unei situatii de criza declansata si intretinuta de catre primarul Sectorului 1, doamna Clotilde Armand”, arata Florin Manole in comunicatul PSD.

Potrivit acestuia, „in plina stare de alerta declarata la nivel national, CSU Sector 1 mai suprapune o alta stare de alerta locala, fapt ridicol si fara precedent in Romania si care nu arata decat inradacinarea unei mentalitati autoritare si a unor precedente toxice”.

„Altfel spus, politicienii de dreapta – in speta, Clotilde Armand – nu pot da nici cu matura fara o stare de alerta declarata oficial? Am semnalat in repetate randuri ca lupta doamnei Armand cu operatorul de salubrizare afecteaza interesele cetatenilor si este dusa cu incompetenta si rea-credinta, generand penalitati impovaratoare la bugetul local, dar si cheltuieli suplimentare prin achizitii total netransparente. Opriti acest balci costisitor si ridicati, deopotriva, gunoiul si starea de alerta!, a adaugat Florin Manole.

<