Ministrul muncii despre prezenta mare la vot: Oamenii își dau seama că trebuie să începem să construim o Românie normală!

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a declarat, după ce a votat, că este impresionată de numărul mare de alegători care s-au prezentat la urne și a precizat că oamenii înteleg că trebuie să „pună umărul la o Românie normală”, potrivit Mediafax.ro.
„Am fost extraordinar de impresionată (de numărul mare de alegători, n.r.) și mi-a dat un sentiment că oamenii își dau seama că trebuie să începem să construim, să punem umărul la o Românie normală, indiferent de locul în care locuim temporar sau în care am decis să locuim pentru totdeauna. Și unii și ceilalți avem rude care ne leagă, familii de care ținem, am fost impresionată să văd că indiferent de locul în care se află, românii au votat pentru țara lor”, a declarat Violeta Alexandru.
Potrivit ministrului Muncii, românii din diaspora vor vedea că țara intră pe un făgaș normal și „se vor gândi de două ori dacă nu a venit momentul să se intoarcă acasă”.

<