Primarul sectorului 1, Clotilde Armand, afirmă că ”unii angajaţi din Primăria Sectorului 1 au impresia că sunt în vacanţă” şi precizează că nu va mai tolera aşa ceva.

<

”Cei care nu-şi folosesc cartelele pentru pontaj sau registrul de prezenţă nu vor mai fi plătiţi”, a anunțat Clotilde Armand printr-o postare pe pagina sa de Facebook.

”Observ că unii angajaţi din Primăria Sectorului 1 au impresia că sunt în vacanţă. Da, da. Sau că locuitorii acestui sector sunt obligaţi să le plătească salariile pentru figuraţie… sau să plece de la locul de muncă când au chef. Nu ştiu cum i-a obişnuit fosta administraţie însă vă spun ferm că eu nu voi tolera aşa ceva. De astăzi, toţi funcţionarii primărie şi din subordonate care nu-şi folosesc cartelele pentru pontaj sau registrul de prezenţă nu vor mai fi plătiţi”, a scris, pe Facebook, Clotilde Armand.

De asemenea, edilul s-a referit şi la angajații care folosesc abuziv concediile medicale.

”E simplu: eşti plătit cât munceşti. Un alt aspect: am trimis către Casa Naţională de Asigurări de Sănătate o adresă să verifice şi să ne comunice situaţia celor care folosesc concediile medicale. Avem multe suspiciuni că aceste concedii sunt folosite abuziv.

De asemenea, vom schimba regulamentul intern pentru ca în ziua de vineri să nu se mai lucreze până la ora 14.00. Să se lucreze pâna la ora 16.00. Aşa cum e normal”, a mai scris Armand, precizând, însă, că există şi funcţionari care stau până seara şi muncesc în locul celor absenţi.

”Frustrare este imensă atunci când unul munceşte şi zece privesc cu dispreţ la el”, a mai scris primarul Sectorului 1.