Actualitate

Metrorex are un nou director general

Directorul general al Metrorex, Marin Aldea (foto), şi directorul de exploatare al companiei, Liviu Dinu, au fost demişi, vineri dimineaţă, în urma incidentului de la metrou, a anunțat Felix Stroe, ministru al Transporturilor. Până seara, în fruntea Regiei a fost instalat un nou șef.

”In sedinta din 3 noiembrie 2017, Consiliul de Administratie al Metrorex a aprobat depunerea mandatului domnului Marin Aldea si revenirea acestuia pe functia de Director Strategie Planificare Redurse in cadrul Metrorex.

Loading...

De asemenea, Consiliul de Administratie al Metrorex a decis, cu unanimitate de voturi, ca domnul Ion Constantinescu sa fie numit director interimar pe o perioada de 4 luni cu posibilitatea de prelungire, asa cum prevede legea.

Ion Constantinescu ocupa acum functia de Director Strategie Planificare Resurse.”, e mesajul prin care se anunță noul șef al METROREX.

Un tren de metrou a oprit la aproximativ 200 de metri de staţia Eroilor, sensul dinspre Politehnica, călătorii fiind evacuaţi, din cauza unui scurtcircuit. Circulaţia trenurilor a fost oprită. Incidentul a avut loc la ora 5.24, pe tronsonul Eroilor-Politehnica, pe firul 1.

Loading...
Click pentru a comenta

Lasa un Raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Spre TOP