Metrorex are un nou director general

0
860

Directorul general al Metrorex, Marin Aldea (foto), şi directorul de exploatare al companiei, Liviu Dinu, au fost demişi, vineri dimineaţă, în urma incidentului de la metrou, a anunțat Felix Stroe, ministru al Transporturilor. Până seara, în fruntea Regiei a fost instalat un nou șef.
”In sedinta din 3 noiembrie 2017, Consiliul de Administratie al Metrorex a aprobat depunerea mandatului domnului Marin Aldea si revenirea acestuia pe functia de Director Strategie Planificare Redurse in cadrul Metrorex.

<

De asemenea, Consiliul de Administratie al Metrorex a decis, cu unanimitate de voturi, ca domnul Ion Constantinescu sa fie numit director interimar pe o perioada de 4 luni cu posibilitatea de prelungire, asa cum prevede legea.

Ion Constantinescu ocupa acum functia de Director Strategie Planificare Resurse.”, e mesajul prin care se anunță noul șef al METROREX.
Un tren de metrou a oprit la aproximativ 200 de metri de staţia Eroilor, sensul dinspre Politehnica, călătorii fiind evacuaţi, din cauza unui scurtcircuit. Circulaţia trenurilor a fost oprită. Incidentul a avut loc la ora 5.24, pe tronsonul Eroilor-Politehnica, pe firul 1.