Imagini cu noile panouri informaţionale ale traseului M4, cu tot cu Laminorului şi Străuleşti, au fost publicate pe pagina de Facebook a Asociaţiei Ro Trans, ONG ce susţine transportul în comun.

<

„Metrorex ne pregăteşte o surpriză: 2 staţii noi de metrou la M4; au început montarea panourilor informaţionale în statia Basarab. În curând se deschide circulaţia pe această magistrală până la Lac Străuleşti”, se arată în comentariul care însoţeşte imaginile postate pe pagina de Facebook menţionată.


Cele două staţii noi de pe Magistrala 4, Laminorului şi Străuleşti, vor fi inaugurate până la sfârşitul lunii martie, a anunţat recent ministrul Transporturilor.
Lucrările de care depinde însă deschiderea circulaţiei ar putea fi gata cel mai devreme în luna aprilie, a explicat un inginer de pe şantier pentru ECONOMICA.NET.
Proiectul Magistrala 4 de metrou – Gara de Nord – Lac Străuleşti: Secţiunea Parc Bazilescu – Lac Străuleşti realizează extinderea M4 în zona de nord a Bucureştiului cu încă două staţii, Laminorului şi Străuleşti, cu tunelele şi galeriile de legătură aferente, un terminal intermodal, un Park&Ride şi un depou. Lungimea totală a secţiunii va fi de 2,1 kilometri. Valoarea totală a proiectului este de 1,115 miliarde de lei (252,4 milioane de euro).

Transparenta face diferenta