Metrorex a anunţat măsurile luate cu privire la coronavirus, printre fiind acelea de dezinfectare a barelor şi a butoanelor de deschidere a uşilor. Metrorex va folosi și afişe educative de prevenire a infecţiei cu coronavirus.

<

Metrorex a anunţat măsurile luate pe fondul răspândirii noului virus, pentru prevenirea şi diminuarea riscurilor de contaminare în aglomeraţie.

„În trenurie de metrou se va efectua un program suplimentar de dezinfecţie a barelor de susţinere şi a butoanelor de deschidere a uşilor din interiorul acestora, cu produse autorizate de Ministerul Sănătăţii”, anunţă reprezentanţii Metrorex, printr-un comunicat de presă.

Pentru a informa publicul călător, Metrorex va expune atât în staţiile de metrou, cât şi în trenuri, fişe educative de prevenire a infecţiei cu coronavirus. Fişele prezintă metode de protecţie pe care orice călător trebuie să le aplice, pentru siguranţa lor şi a celor din jur.

Oficialii Metrorex ar trebui să vină cu soluții ca să nu existe aglomerările de oameni la metrou la orele de vârf, a solicitat duminică șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat, în contextul răspândirii coronavirusului.

Transparenta face diferenta