Cristina Neagu este infectată cu SARS-CoV-2, însă informația a fost aflată abia în această săptămână. Vedeta celor de la CSM București spune că se simte bine și îi sfătuiește pe fanii săi să poarte mască, ”pentru că virusul nu ocolește pe nimeni”.

<

”După cum ați aflat deja, săptămâna trecută am fost testată pozitiv pentru Coronavirus. Starea mea generală de sănătate este una bună și abia aștept să mă pot întoarce la antrenamente! Aveți grijă de voi, purtați mască și protejați-vă, pentru că virusul nu ocolește pe nimeni! Este încă un hop pe care îl am de trecut și mă voi întoarce, ca de fiecare dată, și mai puternică!”, a declarat cea mai bună jucătoare de handbal din lume.

CSM Bucureşti va juca în Liga Campionilor pe 10 octombrie, în Norvegia, cu Vipers Kristiansand. Pe 5 octombrie 2020, lotul echipei CSM a efectuat testul pentru deplasarea în Norvegia, rezultatele fiind negative, iar la sosirea în Kristiansand, întreaga delegaţie va intra în izolare şi se va supune unei noi testări, conform prevederilor legale din această ţară.

Transparenta face diferenta