Derapaj verbal al viceprimarului Capitalei, Aurelian Bădulescu. Invitat într-o emisiune radio, acesta i-a jignit pe biciclişti cu nişte cuvinte greu de reprodus.
Contactat telefonic, nu a fost de găsit pentru a ne oferi un punct de vedere. Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a încercat să mai salveze situația, potrivit stiri.tvr.ro.
Invitat la o emisiune a postului de radio București FM, viceprimarul Aurelian Bădulescu a intrat în polemică, în prima parte a dezbaterii, cu unul dintre invitaţi, un biciclist. Și a folosit cuvinte greu de reprodus pentru a justifica faptul că nu este un adept al mersului pe bicicletă.

<

Afirmațiile viceprimarului au provocat un val de nemulțumiri în rândul comunităților de biciclişti.
Contactat de mai multe ori, viceprimaul Capitalei nu a fost de găsit pentru a ne oferi un punct de vedere. A reacționat însă primarul general, Gabriela Firea.
Cel mai recent scandal în care a fost implicat viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu, a avut loc în urmă cu câteva luni. Atunci s-a luat la bătaie chiar în sediul primăriei cu actualul primar al sectorului 6, Gabriel Mutu.

Transparenta face diferenta