Forţele de ordine din România au luat o decizie urgentă, după atacurile din capitala Angliei. Polițiștii au înăsprit măsurile de securitate la ambasadele şi consulatele străine. Clădirile misiunilor diplomatice sunt păzite de mai multe forţe de ordine, după atacul din Londra, conform Digi24.ro.
Cel mai important obiectiv la care Jandarmeria Bucureşti a anunţat că a întărit dispozitivul de securitate a fost sediul Ambasadei Marii Britanii, unde oricum era instalat un echipaj antitero al SRI. Forţele de ordine au fost trimise şi la Şcoala Britanică din Capitală.

<
Cel mai probabil, măsurile vor rămâne în vigoare cel puţin până săptămâna viitoare, când Prinţul Charles al Marii Britanii face o vizită oficială la Bucureşti, prima după 19 ani.

Cel puţin cinci oameni au murit și 40 au fost răniți într-un atac terorist ce a avut loc, miercuri, în Londra. Autoritățile din Marea Britanie au anunțat că atacatorul a fost ucis după ce acesta a trecut cu mașina peste mai multe persoane pe podul Westminster, apoi a încercat să între în Parlament, aflat în apropiere. Poliția britanică tratează evenimentul drept un incident terorist.

Transparenta face diferenta