Masura RADICALA in Primaria Capitalei! Firea a REZILIAT un contract major pentru a face loc oamenilor ei!

Decizie radicală a primăriei Capitalei. Gabriela Firea a reziliat în urmă cu câteva zile contractul prin care compania UTI asigura mentenanța Arenei Naționale, deși acesta era valabil până în iunie 2018, relatează profit.ro.
Contractul cadru prin care UTI presta serviciile de mentenanță pentru Arena Națională a fost semnat în urmă cu trei ani și era valabil până în iunie 2018. Pe 7 martie 2017, UTI Grup a primit o adresă prin care era informată că Arena Națională a trecut integral în administrarea Administrației Lacuri, Parcuri și Agrement (ALPAB), și, ca urmare a prevederilor art. 204 din OUG 34/20016, relația contractuală cu UTI GRUP privind serviciile de întreținere tehnică nu mai poate fi continuată.
Reprezentanții UTI spun să își rezervă dreptul de a contesta în justiție anularea contractului cadru. „Trebuie să menționăm și modul neelegant și neprofesionist în care reprezentanții PMB au sugerat angajaților UTI dedicați acestui contract să-și dea demisia și să se angajeze la PMB pentru a asigura buna desfășurare a meciurilor din zilele următoare. Seamănă mai mult cu Vestul sălbatic decât cu o economie funcțională de piață”, au mai spus reprezentanții companiei, conform sursei citate.

<