Acasă Politica Marian Vanghelie a ajuns DE URGENTA la spital!

Marian Vanghelie a ajuns DE URGENTA la spital!

460

Marian Vanghelie, primarul suspendat de la Sectorul 5 al Capitalei, a fost transportat, miercuri, de către şoferul său la Spitalul Universitar, după ce a făcut o criză renală, a declarat avocatul său în sala de judecată de la Tribunalul Bucureşti.
Marian Vanghelie trebuia să se prezinte miercuri la Tribunalul Bucureşti, pentru un nou termen de judecată în procesul în care este judecat pentru fapte de corupţie. La instanţă, avocatul său a cerut magistraţilor să amâne judecarea pe motiv că Marian Vanghelie nu se poate prezenta, întrucât a fost transportat la spital. Potrivit apărătorului, edilul suspendat a fost dus cu maşina de către şoferul său la secţia de primiri urgenţe a Spitalului Universitar cu suspiciuni de criză renală, anunta Mediafax.
Judecătorii au admis solicitarea de amânare şi au dat un nou termen pentru data de 18 mai.
În acest dosar, Marian Vanghelie se află sub control judiciar fiind acuzat de abuz în serviciu, luare de mită şi spălare de bani.
În 7 iulie 2015, Marian Vanghelie a fost trimis în judecată de procurorii DNA, în dosarul în care este acuzat de fapte de corupţie, unele săvârşite prin favorizarea firmelor omului de afaceri Marin Dumitru în atribuirea unor contracte.
În acelaşi dosar sunt judecaţi, sub control judiciar, şi omul de afaceri Mircea-Sorin Niculae, pentru complicitate la luare de mită şi spălare de bani, Sorin-Ştefan Ciocan, pentru spălare de bani şi directorul Economat Sector 5, Laura Ciocan, pentru complicitate la luare de mită şi spălare de bani.
De asemenea, procurorii l-au trimis în judecată şi pe Marin Dumitru, în stare de libertate, pentru dare de mită.

<