Marele baschetbalist Kobe Bryant a murit alaturi de fiica lui!

Fostul baschetbalist Kobe Bryant a murit după ce elicopterul cu care călătorea s-a prăbușit în Calabasas, California, transmite TMZ Sports. Numărul total al victimelor se ridică la cinci, printre ele fiind și fiica de 9 ani a lui Bryant.
Primele informații arată că elicopterul a luat foc și apoi s-a prăbușit. Deocamdată nu se știu cauzele catastrofei. Kobe Bryant (41 de ani) folosea elicopterul încă de pe vremea când mai juca pentru Los Angeles Lakers. Bryant avea patru fiice, ultima fiind născută în  iunie 2019.
Kobe Bryant este considerat unul dintre cei mai mari jucători din NBA ai tuturor timpurilor. În cei 20 de ani de carieră la LA Lakers, a fost selectat de 18 ori în echipele All Star, a câștigat 5 campionate NBA, a fost desemnat de două ori cel mai bun jucător al unei finale de campionat și a fost desemnat cel mai bun jucător în 2008.
Fosta gimnastă Nadia Comăneci a postat un mesaj pe Facebook după decesul lui Kobe Bryant, ea notând că este “o veste îngrozitoare”, transmite News.ro
“Atât de tristă să văd oribila şi îngrozitoarea veste a trecerii în nefiinţă a unei legende all time. RIP”, a scris Nadia Comăneci.
Şi Olympique Lyon şi-a exprimat tristeţea pe reţelele de socializare: “Este o tristeţe imensă să aflăm vestea tragicului deces al unuia dintre cei mai mari sportivi ai tuturor timpurilor, Kobe Bryant. RIP Kobe”.
Au postat mesaje de condoleanţe mai multe cluburi de fotbal, între care şi AC Milan şi PSG.
“Sunt şocat. Cuvintele nu pot exprima asta. O zi incredibil de tristă şi tragică”, a scris Scottie Pippen pe Twitter.
“Am inima zdrobită, ai fost o legendă adevărată şi un prieten. Odihneşte-te în pace, Kobe Bryant. Gânduril şi rugăciunile mele merg către soţia şi copiii săi”, este şi reacţia lui Tony Parker.
“Nu am cuvinte. Cum să se întâmple aşa ceva? Devastată. RIP Kobe”, a notat Lindsey Vonn pe Twitter.
“Încă nu-mi vine să cred”, a reacţionat Usain Bolt.

<