Un accident dramatic petrecut în Ploieşti cutremură România. O fetiţă şi un băieţel de doi ani, fraţi gemeni, au murit după ce au căzut de la etajul 10 al blocului în care locuiau, arata stirileprotv.ro.

<

Un accident dramatic petrecut în Ploieşti cutremură România. O fetiţă şi un băieţel de doi ani, fraţi gemeni, au murit după ce au căzut de la etajul 10 al blocului în care locuiau.

Mama i-ar fi lăsat nesupravegheaţi – ocupată cu o transmisiune în direct pe Facebook. Femeia nu a putut fi audiată pentru că suferit un şoc şi a fost internată la psihiatrie.

În transmisiunea în direct, pe Facebook, făcută de mama celor doi gemeni, aceasta ascultă muzica şi lângă ea este un alt copil. Pe fundal încep să se audă sirenele ambulanțelor.

Filmarea poate fi văzută AICI.

Jos, în faţa blocului, are loc o operaţiune dramatică de salvare. Sosesc mai multe ambulanţe. Vin şi pompierii.

În timp ce jandarmii izolează zona, medicii încearcă să le acorde primul ajutor copiilor prăbuşiţi pe trotuar.

De la ferestre, oamenii privesc îngroziţi. În apartamentul celor mici, mama lor continuă să transmită în direct pe Facebook. Nu bănuieşte că gemenii ar fi păţit ceva.

Apoi, se aud bătăi în uşă. Urma că femeia să fi anunţată de nenorocire.

Transmisia se încheie brusc, iar femeia spune: „Ia vezi, Alino, cine e? Alino! Vezi cine buşeşte în halul ăla?”.

Se pare că gemenii au fost lăsaţi nesupravegheaţi şi au ieşit pe balcon, unde au găsit un geam deschis. În apropierea ferestrei se afla şi o masă, pe care cei mici s-ar fi urcat înainte să se prăbușească de la etajul 10. Copiii au căzut pe rând de la ultimul nivel al blocului. Primul – băiatul, apoi – în câteva minute – fata.