Mall din nordul Bucurestiului evacuat de pompieri

Alertă la un mall din nordul Capitalei, în Băneasa. Pompierii au intervenit după ce s-a dat alarma de incendiu la un magazin de lenjerie intimă.
Pompierii au intervenit, miercuri, după ce a fost observat fum la un magazin de haine din Mall Băneasa, din Capitală, informează ISU Bucureşti-Ilfov.
Au fost luate măsuri pentru evacuarea persoanelor din zonă, şi nimeni nu a fost rănit.
„Incendiul s-a produs la tabloul electric, am acţionat cu stingătoare. În acest moment, este stins”, informează ISU Bucureşti-Ilfov.
„Astăzi, 16 ianuarie 2019, în jurul orei 16.30, în incinta Băneasa Shopping City, respectiv în magazinul ID Sarrieri a avut loc un incendiu izolat, de mici dimensiuni, care nu a provocat victime și nici daune materiale însemnate. Din motive de siguranță, autoritățile prezente la fața locului și conducerea Băneasa Shoppping City au hotărât evacuarea temporară a vizitatorilor centrului comercial. În acest moment, toate măsurile de siguranță au fost luate, iar activitatea centrului comercial a fost deja reluată”, au anunțat reprezentanții centrul comercial, într-un comunicat.