Acasă Bucuresti Mall din nordul Bucurestiului evacuat de pompieri

Mall din nordul Bucurestiului evacuat de pompieri

502
Alertă la un mall din nordul Capitalei, în Băneasa. Pompierii au intervenit după ce s-a dat alarma de incendiu la un magazin de lenjerie intimă.
Pompierii au intervenit, miercuri, după ce a fost observat fum la un magazin de haine din Mall Băneasa, din Capitală, informează ISU Bucureşti-Ilfov.
Au fost luate măsuri pentru evacuarea persoanelor din zonă, şi nimeni nu a fost rănit.
„Incendiul s-a produs la tabloul electric, am acţionat cu stingătoare. În acest moment, este stins”, informează ISU Bucureşti-Ilfov.
„Astăzi, 16 ianuarie 2019, în jurul orei 16.30, în incinta Băneasa Shopping City, respectiv în magazinul ID Sarrieri a avut loc un incendiu izolat, de mici dimensiuni, care nu a provocat victime și nici daune materiale însemnate. Din motive de siguranță, autoritățile prezente la fața locului și conducerea Băneasa Shoppping City au hotărât evacuarea temporară a vizitatorilor centrului comercial. În acest moment, toate măsurile de siguranță au fost luate, iar activitatea centrului comercial a fost deja reluată”, au anunțat reprezentanții centrul comercial, într-un comunicat.
<