Acasă Bucuresti Mai bine tacea! Gabriela Firea s-a facut de ras explicand de ce...

Mai bine tacea! Gabriela Firea s-a facut de ras explicand de ce a adus-o pe starleta Alina Laufer sefa in primarie!

9111

Alina Laufer nu va conduce Compania Municipala Sport pentru toti Bucuresti SA, ci a fost votata de consilierii generali membru in Consiliul de Administratie, „unde isi va pune in practica experienta antreprenoriala pe care o are in diverse domenii”, anunta Primaria Capitalei, intr-un comunicat de presa.
In comunicat se face referire la „experienta antreprenoriala pe care o are in diverse domenii” Alina Laufer, mentionandu-se ca aceasta a fost si voluntar in cadrul unei asociatii sportive.

„Doamna Alina Laufer nu va conduce Compania Municipala Sport pentru toti Bucuresti SA, ci a fost votata de consilierii generali membru in Consiliul de Administratie, unde isi va pune in practica experienta antreprenoriala pe care o are in diverse domenii. Doamna Laufer a absolvit Facultatea de Administratie si Afaceri din cadrul Universitatii Bucuresti si a ocupat functii de conducere in cadrul mai multor societati comerciale, care au presupus coordonarea unui numar semnificativ de angajati. Totodata, cunoaste cinci limbi straine (engleza, franceza, spaniola, italiana si ebraica)”, se arata intr-un comunicat de presa al Primariei Municipiului Bucuresti (PMB), remis joi Mediafax.

In ceea ce priveste afirmatiile conform carora Alina Laufer nu ar avea competente in domeniul sportiv, Primaria Capitalei precizeaza ca numirea sa in CA Companiei Municipale Sport Pentru Toti Bucuresti SA s-a bazat pe „aptitudini de management si competente antreprenoriale”.

„Doamna Alina Laufer este implicata in mai multe campanii care promoveaza sportul si un stil de viata de sanatos si activeaza ca voluntar in cadrul asociatiei sportive de atletism RMA, participand totodata si la campania de strangere de fonduri pentru Jocurile Paralimpice Invictus”, mai transmite PMB.

Alina Laufer este sotia secretarului de stat in Ministerul Mediului de afaceri, Ilan Laufer.
Sursa foto/Foto: Mihaela Lopez

<