Acasă Bani Luis Lazarus a primit 30.000 de euro de la Tudorache sa promoveze...

Luis Lazarus a primit 30.000 de euro de la Tudorache sa promoveze ”realizările” PSD

Transparenta face diferenta

Luis Lazarus a incasat 30.000 de euro de la Primaria Sectorului 1, pe cand aceasta era condusa de Daniel Tudorache (PSD), pentru a promova falsul „Spital de Urgenta” pe care l-ar fi ridicat fostul primar PSD. Dezvaluirea a fost facuta, duminica, de noul primar, Clotilde Armand, informează Aktual24.ro.

<

„Am revenit la Companiei de Investitii si Dezvoltare in Sanatate si Domenii de Interes Public – Privat Sector 1 S.A si am reusit sa intru in birourile Companiei unde in urma cu cateva zile n-am gasit pe nimeni din cei 40 de angajati.

Despre activitatea acestei companii nu stie nimeni nimic de mai bine de doi ani. Am discutat cu conducerea si am aflat cu ce s-a ocupat. De exemplu, am aflat cat a platit pentru spotul mincinos interzis de CNA despre spitalul care nu exista difuzat la televiziuni; ce buget are compania; ce investitii au facut in ultimii 2 ani etc”, a scris Armand pe Facebook.

Conform documentelor prezentate de Clotilde Armand, banii pentru promovarea mincinoasa a „spitalului” au mers catre:

– B1 TV: 100.050 euro pentru 667 spoturi;

– Romania TV: 69.000 euro pentru 75 spoturi;

– Digi 24: 69.000 euro pentru 75 spoturi;

– Luju.ro: 50.000 euro;

– Luis Lazarus Live: 30.000 euro;

Luis Lazarus Live reprezinta de fapt o masa de la care Lazarus emite live pe Facebook.

Lazarus a fost prezent, alaturi de Oana Lovin, Codruta Cerva si Adriana Bahmuteanu, la manifestatiile organizate de PSD in fata Biroului Electoral al Sectorului 1, cand Tudorache a acuzat USR si PNL ca i-au furat voturile. El le-a cerut pesedistilor atunci sa lupte impotriva „dictaturii”. Iata cum decurgea una dintre „emisiunile” anterioare ale lui Lazarus cu Tudorache.

Sursa: aktual24.ro