Presedintele PNL Sector 1, Sebastian Burduja, anunta furios ca primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a dat-o afara din cladire pe viceprimarul din partea PNL. Armand este in conflict cu consilierii PNL pe care-i acuza ca s-au aliat cu PSD pentru a-i bloca proiectele.

<

„A mai facut ceva. A dat buzna in biroul viceprimarului PNL, aflat in sedinta de Consiliu, ca sa anunte consilierii acestuia ca da afara din primarie viceprimarul PNL si staff-ul ei. Vor fi mutati in alta cladire si au la dispozitie… seara aceasta sa se mute.

Pentru ca viceprimarul PNL, impreuna cu colegii liberali, a indraznit sa nu fie de acord cu fiecare punct de pe ordinea de zi (PNL a votat pentru la punctul legat de spitale si a avut permanent o abordare constructiva si decenta).

Pacatul este ca echipa PNL a avut ‘tupeul’ sa puna intrebari dificile si sa ridice probleme delicate despre proiectele de pe ordinea de zi. Si despre halucinante intamplari de la ADP, dezvaluite de presa in cursul zilei de azi. Dupa ce a revenit in sedinta de consiliu, explicatia primarului Armand a fost aceasta: ‘v-am facut o concesie cu acel birou, dar mi-am dat seama ca nu apreciati aceasta concesie’. Judecati dumneavoastra.

Nu credeam ca astfel de manifestari sunt posibile in anul 2021, de la un primar care a castigat alegerile intr-un parteneriat. Eram convins ca pedepsele pentru nesupunere sunt doar file de istorie din vremuri de trista amintire…”, a scris Burduja pe Facebook.

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, i-a acuzat din nou pe consilierii PNL ca s-au aliat cu cei ai PSD in sedinta de consiliu de miercuri. Ea i-a acuzat pe liberali ca sustin interesele companiei de salubritate din sector.

„Sedinta de Consliu Local a Sectorului 1 de astazi in care trebuia sa discutam despre spitale, scoli, reforma politiei locale si despre digitalizarea ADP a fost deturnata de consilierii PNL si PSD care au vrut sa discutam despre compania de salubrizare. Asta este urgenta lor.

Compania respectiva a emis fix in timpul sedintei un comunicat de presa cum ca ei nu mai preseaza servicii. Foarte bine, sa faca ceea ce considera. Mai exita si alte firme de salubrizare pe lumea aceasta. Dar domnii si doamnele de la PNL+PSD nu realizeaza asta.

Vor sa platim rapid niste facturi emise nelegal de compania de salubrizare. Normal, e dragoste mare intre consilierii PNL si firma respectiva. De ei a fost adusa aceasta firma si tot ei au semnat cel mai pagubos contract de salubritate din Romania. Sper sa plateasca consilierii PNL si PSD facturile ilegale din banii lor. Acesta e doar un detaliu, stiu. Detaliu pe banii nostri. Apoi mai apare un comunicat. Tot in timpul sedintei si la cateva minute dupa primul. Din partea PNL. Iar acest comunicat contine niste intrebari adresate de niste oameni total absenti de activitatea primariei.

Sunt 10 intrebari. Pentru toate acestea am un singur raspuns: USL traieste la Sectorul 1! Si traieste bine.

Pentru ca leadership-ul organizatii PNL Sector 1 urmeaza alte interese. Pentru PNL+PSD nu exista mafia din politia locala, nu exista problema inceperii scolilor, problema spitalelor sau alte urgente. Exista o singura problema: sa platim niste facturi ilegale catre firma de salubrizare adusa de ei in primarie. Ar face bine domnul Ilie Bolojan si domnul Emil Boc (pentru ambii intreaga mea admiratie) sa le ofere acestor falsi liberali o lectie despre administratia publica. Au mare nevoie.

In rest, prioritatea mea este sa facem aceasta comunitate prospera. Ca de asta suntem aici. Mai departe, ii las pe cei din PNL si PSD sa faca politica si campanie electorala cat doresc. Noi mergem mai departe cu proiectele si angajamentele noastre. Lupta pentru normalitate este una de anduranta. Si vom lupta. Pana la capat”, a anuntat Armand pe Facebook.