Lovitura anului pentru Gabriela Firea! A pierdut definitiv procesul

0
351
Instanța a respins definitiv recursul Primăriei Capitalei și menține decizia prin care toate companiile municipale au fost înființate cu încălcarea legii, anunță consilierul USR Roxana Wring. Ea spune că, în aceste condiții, companiile municipale înființate de Gabriela Firea trebuie desființate în cel mai scurt timp posibil.
Consilierul municipal USR anunță o victorie definitivă pentru bucureșteni și pentru USR București: decizie irevocabilă a judecătorilor, care confirmă că toate companiile municipale au fost înființate cu încălcarea legii.
Curtea de Apel București a respins miercuri recursul Primăriei, ceea ce înseamnă că se menține decizia inițială din noiembrie anul trecut, prin care s-a constatat încălcarea legii în cazul înființării companiilor.
„Gabriela Firea nu mai are de acum înainte absolut nicio scuză pentru a ține artificial în viață Companiile Municipale. Așa cum am arătat de nenumărate ori, aceste structuri au fost gândite doar ca să toace bani publici pe contracte și salarii. Companiile trebuie desființate în cel mai scurt timp posibil!”, spune consilierul USR Roxana Wring.