Liberalii au fost atat de invidiosi ca exista ciuma rosie incat si-au dorit enorm sa apara si ciuma galbena

371

Jurnalistul Oreste Teodorescu a declarat la podcastul Bucurestiul ca decizia liberalilor de a sta la aceeasi masa cu PSD provine probabil din dorinta ascunsa de a ajunge la putere, bani, influenta sinecuri cu orice pret.

Oreste Teodorescu:
Sa nu uitam totusi ca singura resursa electorala pentru care PNL-ul a castigat alegerile a fost ca s-a prezentat pe sine si noi astia prostii chiar am crezut ca vor deveni o alternativa la felul de a face politica a PSD ului. Din pacate ei nu au demonstrat altceva decat ca au fost atat de invidiosi ca exista ciuma rosie incat si au dorit enorm de mult sa apara si ciuma galbena lucru care s-a intamplat.

Acum, ca sa revin la intrebare, e foarte periculos sa se concentreze atat de multa putere, intr-o tara de tip fanariot cum este Romania, adica sa nu mai ai o opozitie constructiva, sa nu mai ai o opozitie credibila sa inseli sperantele electoratului, sa-i bulverseze atat de tare si pe aia de pe dreapta si pe cea de pe stanga, doar ca sa concentrezi tu puterea intr-o singura mana si sa imparti ceea ce ei nici macar nu au scris ca proiecte adica miliardele din PNDR si sa astepti sa faci o mare praduiala.

Marea Pace dintre PNL si PSD este sinonima cu marea praduiala a banului public si a marilor sume de bani, a miliardelor de euro venite prin PNRR in Romania. Si atunci setea de cascaval foamea de putere si de privilegii a fost mai mare decat intelepciunea si retorica politica si au avut de ales intre a nu se intelege PNL cu USR si PSD cu AUR pentru ca atat USR cat si AUR au demonstrat destul de clar ca nu pun botul, iarta-mi expresia, la vrajeala si la coruptie, ca prefera chiar sa ramana in opozitie decat sa se manjeasca cu partidele pe care tocmai de asta le combate si tocmai de asta incearca si USR vrea sa scape de PNL pe dreapta si AUR sa scape de tipul asta de retorica suveranista a PSD-ului si sa-l inlocuiasca.

<