Acasă Bani Kaufland pregateste un nou magazin langa Herastrau!

Kaufland pregateste un nou magazin langa Herastrau!

Transparenta face diferenta

One United Properties, companie controlată de antre­prenorii Andrei Diaconescu şi Victor Căpitanu, este la un pas să încheie un parteneriat cu Kaufland pentru deschiderea unui magazin alături de proiectul rezidenţial One Herăstrău Towers, din Aviaţiei, potrivit unor surse din piaţă. Acesta va fi amplasat pe un teren cu o suprafaţă totală de 5.357 mp, între străzile Av. Şerbănescu şi Nicolae Caramfil.
„Strategia de dezvoltare a companiei Kaufland România susţine amplasarea noilor magazine în zone cât mai diferite, pentru a fi accesibile tuturor clienţilor“, spun oficialii Kaufland, citati de zf.ro.
Noul magazin Kaufland va fi astfel amplasat vizavi de cel mai nou magazin al Lidl din Capitală, dar şi de clădirea de birouri a Lidl construită de cei de la Skanska. Lidl şi Kaufland fac parte din grupul german Schwarz, însă local cele două companii sunt total independente.
Proiectul  One Herăstrău Towers, din Aviaţiei va fi finalizat în trimestrul doi din 2019, conform planului companiei. Dacă cei de la Kaufland vor urma o strategie similară cu Lidl, este de aşteptat ca viitorul magazin din Aviaţiei să mizeze pe versiunea „de top“ a acestuia, de la tipul construcţiei la produsele prezente pe raft.