Ionuț Negoiță a fost pus sub control judiciar de către procurorii anticoruptie, patronul echipei Dinamo fiind acuzat de bancrută frauduloasă.
Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel București — Sectia de urmărire penală au dispus, prin ordonanță, punerea in mișcare a actiunii penale și luarea măsurii preventive a controlului judiciar față de inculpatii N.l., T.S., G.C.V. și D.C.A, pentru săvârșirea infracțiunii de bancrută frauduloasă, prev. de art. 241 alin. 1 lit. a) din Codul penal.
 

<

”In fapt, s-a retinut ca, în calitate de administrator special al SC DINAMO 1948 SA, la data de 22.10.2014, cu prilejul propunerii planului de reorganizare a societății DINAMO 1948 SA, inculpatul G.C.V. a omis, cu intenție, să includă in plan active in valoare contabilă netă de 16,863,011.58 lei, fapt care a condus la reducerea frauduloasă a creantelor bugetare.

In acest sens, inculpatul G.C.V. a beneficiat de sprijinul inculpatilor N.I., T.S., C.E. și D.C.A.
Precizăm că punerea in mișcare a actiunii penale este o etapă a procesului penal, reglementată de Codul de Procedură Penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, in nicio situatie, să infrângă principiul prezumtiei de nevinovăție.”, precizează procurorii.