Acasă Stiri Bucuresti actualitate Interlopul care a speriat Bucurestiul, saltat de politisti in pijamale din casa!

Interlopul care a speriat Bucurestiul, saltat de politisti in pijamale din casa!

380

Emil Marius Alecu, zis Bebino a fost din nou reţinut de poliţişti după ce ar fi făcut presiuni asupra unui martor în scandalul care a avut loc în ianuarie în zona Tei – Toboc din Capitală şi în urma căruia a fost acuzat de tentativă de omor.

De această dată, acuzaţiile se referă la răzbunare pentru ajutorul dat justiţiei şi influenţarea declaraţiei.

”În data de 24 august 2021, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Serviciul Grupuri Infracţionale Violente, cu sprijinul luptătorilor Serviciului Acţiuni Speciale, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, au pus în aplicare două mandate de aducere, într-un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de răzbunarea pentru ajutorul dat justiţiei, influenţarea declaraţiilor, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi distrugere. Persoanele vizate, au fost depistate şi conduse la audieri”, anunţă Poliţia Capitalei.

În fapt, o persoană a sesizat poliţia cu privire la faptul că a fost ameninţată şi autoturismul i-a fost avariat, în încercarea de a-l determina să ofere, în faţa instanţei, declaraţii mincinoase în favoarea unui bărbat cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă la omor, precizează poliţiştii.

”Din datele şi probele administrate în cauză, a rezultat presupunerea rezonabilă, că asupra persoanei în cauză au fost exercitate şi alte presiuni. 3 bărbaţi ar fi pătruns, la un moment dat, în apartamentul în care se afla, având asupra, lor arme albe şi ar fi exercitat presiuni psihice asupra ca răzbunare asupra declaraţiilor date. Cei doi bărbaţi, de 28 şi respectiv 30 de ani, precum şi un al treilea, de 32 de ani, arestat în altă cauză, au fost audiaţi şi ulterior a fost dispusă măsura reţinerii, urmând a fi prezentaţi în faţa magistraţilor. Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4”, relatează Poliţia Capitalei.
Surse apropiate anchetei au declarat pentru News.ro că unul dintre bărbaţii reţinuţi este Emil Marius Alecu, zis Bebino, iar cele două incidente pentru care a ajuns din nou în atenţia poliţiei ar fi avul loc în ianuarie anul acesta şi în luna mai.

Printre acuzaţile în acet caz se numără acelea de răzbunare pentru ajutorul dat justiţiei şi influenţarea declaraţiei.
În ianuarie 2020, Emil Marius Alecu, zis Bebino i-ar fi cerut o sumă de bani lui Cezar Petcu, zis Joe, care a fost de acord să-i achite o parte din bani şi l-a chemat să-i facă plata, locul de întâlnire ales fiind unul public, în zona Tei – Toboc. Joe, fost boxer, insoţit de cîţiva prieteni, l-a aşteptat pe Bebino la locul de întâlnire. Imediat ce Emil Marius Alecu, zis Bebino, insoţit de apropiaţi a sosit, a început bătaia, ajungându-se ca ambele tabere să facă uz de arme albe.

Un tânăr a fost rănit grav de Emil Marius Alecu, zis Bebino, care la rândul său a fost rănit cu sabia de Cezar Petcu – Joe. Încercând să se apere, Bebino şi-a pierdut un deget. O a doua lovitură cu sabia a primit-o în spate. La acel moment, ambele victime au ajuns de urgenţă la Spitalul Sf. Pantelimon.

<