Acasă Politica Înfrangerea i-a luat mințile Gabrielei Firea: „A fost un plan bine ticluit...

Înfrangerea i-a luat mințile Gabrielei Firea: „A fost un plan bine ticluit undeva, sa decada Capitala in favoarea Budapestei, Sofiei, Belgradului. Vanzatori de tara”

297

Gabriela Firea are o iesire deliranta la implinirea unui an de cand a poerdut alegerile. Ea sustine ca „a fost un plan bine ticluit undeva” pentru ca bucurestenii sa sa o duca mai prost decat locuitorii din Sofia, Budapesta si Belgrad.

„Un an de la cea mai mare minciuna si frauda! Au promis ‘apa calda’, dezvoltare, noi investitii, un trai mai bun pentru toti si au adus cu ei: dublarea pretului la transportul public si anularea a numeroase trasee, deci aglomeratie, explozia preturilor la intretinere, mii de avarii, niciun km de conducta reabilitata, subfinantarea spitalelor, blocarea santierelor, alungarea investitorilor, prin suspendarea planurilor urbanistice – deci somaj, sute de milioane de euro pierdute pentru oras… mizerie, sobolani, tantari, parcuri abandonate…la care adaug oroarea, pentru ca e vorba de oameni vulnerabili – taierea stimulentelor pentru persoanele cu dizabilitati… de luni bune nu se mai platesc si nici nu sunt prevazute in Bugetul municipal. Sa nu uitam sacii furati de voturi! Si 60 000 voturi anulate fara motiv!

Jale pe toata linia! Oare asta s-a vrut? Sa decada Capitala? Sa o duca mai prost bucurestenii? Incep sa cred ca a fost un plan bine ticluit undeva…. Sa creasca Sofia, Budapesta, Belgrad etc?

Capitala Romaniei e condusa, acum, de vanzatori de tara! Incompetenti si corupti pana in maduva oaselor!”, a scris Firea pe Facebook.

Partidul lui Dan Voiculescu, patronul politic al Gabrielei Firea, strange de peste o luna semnaturi pentru un referendum de demitere al lui Nicusor Dan.

„S-a terminat cu perioada in care cu totii si-au putut bate joc de noi fara ca noi sa scrasnim, fara ca noi sa actionam. Trebuie sa oprim abuzurile, trebuie sa oprim incompetenta. Nicusor Dan este doar primul. In toata tara vor porni actiuni similare. Acolo unde sunt primari incompetenti”, a declarat duminica Ramona Bruynseels, vicepresedinte PPU-SL, pentru Antena 3.

Pentru organizarea unui referendum de demitere a primarului general sunt necesare minimum 450.000 de semnaturi. PPUSL sustine ca a strans pana acum peset 30.000 de semnaturi.

<