Incompetenta primarului general Gabriela Firea ne-a dus pe primele pagini ale ziarelor din Portugalia!

Incompetenta primarului general Gabriela Firea ne-a dus pe primele pagini ale ziarelor din Portugalia!

Toate ziarele mari de sport din Portugalia au pus pe prima pagina imagini dezolante cu Arena Nationala, unde gazonul este atat de prost intretinut incat aproape ca nu se mai poate juca fotbal aici.

FCSB a disputat sâmbătă seară ultimul meci înainte de prima partidă cu Sporting Lisabona din play-off-ul UEFA Champions League şi a remizat cu Astra, scor 1-1. Lusitanii au urmărit atent confruntarea roş-albaştrilor cu giurgiuvenii, dar par mai îngrijoraţi de starea gazonului de pe Arena Naţională.

Imaginile cu gazonul ars publicate aseară şi de ProSport au ajuns în presa portugheză, iar cele mai importante publicaţii din Portugalia îşi deschid ediţiile online din această dimineaţă cu fotografiile de pe stadionul bucureştean. Chiar dacă prima partidă a play-off-ului UEFA Champions League se va disputa marţi, 15 august, pe terenul lui Sporting, lusitanii sunt extrem de îngrijoraţi de starea gazonului de pe Arena Naţională.

Jurnaliştii portughezi se tem de faptul că administratorii Arenei Naţionale nu vor putea rezolva problema gazonului până pe 23 august, atunci când este programat meciul retur de la Bucureşti, iar acest lucru reprezintă un motiv de îngrijorare pentru echipa lui Jorge Jesus. Partida din România va fi confruntarea decisivă care va decide în cele din urmă formaţia ce va merge în grupele UEFA Champions League.

 

Share this post