Incepand de sambata Calea Victoriei devine pietonala!

Artera va rămâne închisă de sâmbătă timp de trei zile, pe segmentul de la intrarea dinspre Piaţa Victoriei până la Strada George Enescu.
Primăria Capitalei va organiza, în zilele de Paşte, spectacole de teatru, concerte, ateliere pentru copii, dar şi un studio foto mobil.
Calea Victoriei va fi pietonală sâmbătă şi duminică, între orele 10.00 şi 20.00 şi luni, între 10.00 şi 18.00.
Primarul Capitalei, Gabriela Firea, declara, în urmă cu aproximativ o lună, că transformarea Căii Victoriei în arteră pietonală este un proiect-pilot pentru sărbătorile de Paşte, dar că aceasta ar putea fi menţinută arteră pietonală în fiecare weekend pe tot parcursul anului dacă bucureştenii vor considera că este o măsură bună.

<

„Proiectul e pilot pentru Sărbătorile Pascale, dar, dacă se va considera că este unul reușit, dorința noastră e ca în fiecare weekend, pe tot parcursul anului, în special când este vreme bună, până la finalul lunii septembrie, de vineri după-amiază până duminică seară, această zonă de la Guvern până la Ateneu să fie una pietonală. O vom inaugura cu siguranță împreună”, au declarat reprezentantii Primăriei Municipiului București.

Transparenta face diferenta