Videochatista Oana Lovin modereaza, incepand de luni noapte, o emisiune la Metropola TV, post care apartine Consiliului Local Voluntari. Emisiunea se numeste „Ne-am/Neam trezit!”.

<

Emisiunea va fi difuzata de la ora 23:30 pana la 00:30. Intr-un interviu pentru Ciao, Oana Lovin sustine ca, prin aceasta emisiune, vrea sa vindece si sa „trezeasca” neamul romanesc.

„Acest proiect tv va avea un rol important in procesul de vindecare si trezire a neamului romanesc mult prea greu incercat in ultimii 31 de ani.

In aceste vremuri in care suntem invadati mai mult ca oricand de tot felul de canale media care prezinta orice mai putin problemele de interes national si problemele fundamentale ale romanilor, aceast proiect TV va fi o gura de aer proaspat pentru ca situatia actuala din tara va fi prezentata de cetateni in timp real, iar eu voi fi doar interfata lor.

Sunt doar un om care isi iubeste neamul si tara, iar proiectul din care voi face parte nu este o emisiune, este o forma de protest national.

Au vrut sa ma reduca la tacere, au crezut ca ma vor face sa dispar, au facut greseala de a ma judeca prin prisma propriei lor judecati si modalitati de actiune.

Lupta mea a fost intr-adevar ingreunata, atat in social media prin pagini si conturi inchise peste noapte fara motivare, cat si prin diverse forme de intimidare in viata de zi cu zi, procese, plangeri, jandarmi si politie la usa casei, amenzi peste amenzi”, a declarat Lovin pentru Ciao.

Metropola TV a fost infiintat de Consiliul Local Voluntari, functionarea sa fiind asigurata cu bani din bugetul localitatii, prin urmare cu bani publici.

Oana Lovin s-a remarcat, alaturi de Codruta Cerva, prin numeroase scandaluri publice. Recent, ea a fost amendata cu 400 de lei si i s-a intocmai dosar penal in urma violentelor din fata Ministerului Sanatatii.

Pentru violentele din fata Ministerului Sanatatii, Lovin si Codruta Cerva risca inchisoare de la 3 luni la 5 ani sau amenda penala.

Politia Capitalei anunta, intr-un raspuns pentru aktual24.ro, ca activistele PSD Codruta Cerva si Oana Lovin s-au ales cu dosar penal „sub aspectul savarsirii infractiunii de lovire si alte violente” in urma agresiunile din data de 14 aprilie din fata Ministerului Sanatatii.

In 14 aprilie, cele doua l-au lovit in numeroase randuri cu piciorul pe un tanar care incerca sa stranga mizeriile si ciolanele aruncate pe treptele Ministerului Sanatatii. De asemenea, Codruta Cerva a incercat sa-si infiga varful umbrelei in fata acelui tanar.